Groote Wielen

De Groote Wielen ’s-Hertogenbosch: projectdirectie op grote schaal

De Groote Wielen was een grootschalige nieuwbouwwijk in ’s-Hertogenbosch. Het samenwerkingsverband Hertogbouw heeft Prince gevraagd de ontwikkeling van 1500 woningen binnen deze uitbreidingslocatie aan te sturen. In Hertogbouw zijn AM Wonen, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeling verenigd. Samen waren zij de grootste ontwikkelaar in De Groote Wielen.

Bij De Groote Wielen waren veel partijen betrokken, waaronder de ontwikkelaars, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de woningbouwvereniging. Prince hield binnen dit krachtenveld de regie en treedt namens Hertogbouw op als aanspreekpunt voor alle belanghebbenden.

Tot de verantwoordelijkheden van Prince behoorde de directievoering van het samenwerkingsverband Hertogbouw. Verder was er een productieverdeling opgesteld voor de woningbouw, bewaakt Prince planning en continuïteit van de opstalontwikkeling en gaf Prince sturing aan de ontwikkeling en realisatie. Dat vraagt om de nodige managementvaardigheden én om voeling met de woningmarkt in ’s-Hertogenbosch.

 


Terug naar onze referentieprojecten

© 2020 Prince Projecten