Westermarkt Tilburg

  • Opdrachtgever:
  • Taakstelling:

    De ondernemers van Winkelcentrum Westermarkt hebben Edwin Prince als centrummanager aangetrokken om de aantrekkelijkheid van de Westermarkt te vergroten voor ondernemers en bezoekers.

  • Doorlooptijd:
    De komende 6 maanden gaat Edwin aan de slag met het opstellen van een programma dat past bij de ambities van de ondernemers en de ontwikkelingen in de markt.

>>  POWERPOINT PRESENTATIE WESTERMARKT <<

De ondernemers van Winkelcentrum Westermarkt hebben Edwin Prince als centrummanager aangetrokken om de aantrekkelijkheid van de Westermarkt te vergroten voor ondernemers en bezoekers. Op 13 juni is hij tijdens een bijeenkomst in het Tuinhuis gepresenteerd.

De Westermarkt is naast de Binnenstad het grootste wijkwinkelcentra in Tilburg. De winkeliers en vastgoedeigenaren van het winkelcentrum willen deze positie de komende jaren behouden en uitbouwen. De beeldvorming, uitstraling en bereikbaarheid van het centrum moet worden verbeterd. Bovendien moet worden ingespeeld op nieuwe winkeltrends in marketing en online shopping.

Om dit te bereiken hebben de ondernemers op en rondom de Westermarkt gezamenlijk het initiatief genomen te gaan bouwen aan een sterk eigentijds winkelgebied. Zo heeft bureau Stad & Co de afgelopen maanden de doelstellingen en ambities voor het winkelcentrum in beeld gebracht en is gelijktijdig gezocht naar een geschikte centrummanager die invulling kan geven aan de ambities van de Westermarkt. Na een grondige selectieprocedure is de keuze gevallen op Edwin Prince. Een bijzonderheid is dat Edwin niet alleen in de nabijheid van de Westermarkt is geboren, maar nu ook in de buurt woont en dat zijn kantoor op steenworp afstand van het winkelcentrum is gevestigd. Hij winkelt er regelmatig, kent het DNA van het winkelcentrum en heeft goede contacten met een aantal eigenaren.

 


Terug naar Gebiedsontwikkeling

© 2020 Prince Projecten